logo Koorschool Utrecht
fotoDonQuichot
Beste reader

Als ouder of verzorger van één van onze leerlingen ontvang je de nieuwsbrief van 30 augustus 2018 van de Kathedrale koorschool Utrecht. Nieuwtjes, aankomende evenementen, beleidszaken - hieronder lees je er meer over.

Van de directie

Welkom
Hierbij de allereerste nieuwsbrief in een nieuwe vorm, gekoppeld aan onze website. Deze nieuwsbrief krijgt u vanaf nu eenmaal per twee weken in uw mailbox, meestal op de woensdag.
Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe ouders en kinderen. We mogen ons dit jaar verheugen op het aantal van 81 leerlingen. Daar zijn we erg blij mee. We zijn alert op onze nieuwe leerlingen: gaat het goed met ze? Wennen ze al een beetje? Het is niet niks, zo'n overstap van de ene school naar de andere. Gelukkig horen we goede eerste berichten. We hopen met elkaar een in alle opzichten goed en mooi jaar tegemoet te gaan.

Welkomstborrel
Om elkaar te ontmoeten en te leren kennen, organiseren we altijd aan het einde van de eerste week een ontspannen welkomstborrel. U bent welkom op vrijdag 31 augustus tussen 15,15 en 16.30 uur, hopelijk (bij goed weer) op ons plein.

Ik wil ridder worden
in de laatste week van de vakantie zijn groep 7 en 8 al heel actief geweest, zodat we afgelopen zondag twee schitterende uitvoeringen van de voorstelling 'Ik wil ridder worden' konden laten zien en horen. Samen met leden van het Amsterdam Baroque Orchestra en Ton en Marieke Koopman.
Zangtechnisch werd er best wat van de kinderen gevraagd, maar ze deden het toch maar! We zijn trots op het resultaat. op onze Facebookpagina staat een link naar een filmpje. (Onderaan deze nieuwsbrief vindt u de link naar Facebook). Hierboven ziet u een foto van de voorstelling.
Misschien werkt de link ook wel in deze nieuwsbrief:
https://www.instagram.com/p/Bm-l3ion2hY/…

Agenda
De agenda voor dit schooljaar staat al op de website. Zowel van het Kathedrale Koor, als van de school. U kunt zich abonneren op deze agenda door op de pagina https://www.koorschoolutrecht.nl/calendar/ onderaan de agenda te klikken op Abonneer en vervolgens de relevante optie te kiezen. In deze nieuwsbrief voegen we altijd de agenda voor de komende weken in. Let wel: nog niet alles staat erin vermeld. Zo beraden we ons nog op een koorschoolreis en ook nog niet alle tijden zijn bekend.

Informatieavond 10 september
Alvast voor in de agenda: op maandagavond 10 september is de jaarlijkse infoavond. We beginnen centraal in de concertzaal, ook de MR en OR leveren daaraan hun bijdrage. Aansluitend is er informatie in de groepen én is er info over de muzieklessen door Margareth. We rekenen op uw komst.

Team
Hieronder ziet u een plaatje van het Koorschool-team. We verwelkomen collega Angélique en hopen dat zij zich snel thuisvoelt. Eigenlijk zijn we daar niet bezorgd over: het voelt al goed en vertrouwd.team2018

Aankomende activiteiten

facebook
MailPoet