Beste reader

Wat leuk dat je je hebt aangemeld! Regelmatig ontvang je de leukste updates over Koorschool Utrecht. In deze nieuwsbrief lees je meer over hoe wij ons onderwijs inrichten. Want naast muziekles krijgen onze leerlingen ook gewoon lessen als taal, rekenen en topografie. Ook leer je ons team kennen.

Wij geloven sterk in talentontwikkeling, leerlingen krijgen daarom veel ruimte om hun zangtalent verder te ontwikkelen.

Toegankelijk voor iedereen
Het kiezen van een basisschool is geen makkelijke beslissing voor ouders. Vooral wanneer een leerling overstapt naar een nieuwe school. Dat snappen wij volledig. Op Koorschool Utrecht is iedereen, vanaf groep 4, welkom. Wat we belangrijk vinden?
  • Plezier in zingen/muziek
  • Een kennismaking met leerling en ouders
  • We willen onze leerlingen graag leren kennen, daarom nemen we contact op met hun huidige basisschool
Is jouw zoon of dochter gek op zingen en ben je benieuwd of Koorschool Utrecht de plek is voor hem of haar? Kom vooral eens langs. Dan krijg je een rondleiding en is er alle ruimte voor jouw vragen. Zo krijg je een indruk van de school, de leerlingen, ons onderwijs en natuurlijk van het zingen! Want naast reguliere lessen, zingen we elke dag.
Niet alleen muziekles
Krijgen leerlingen ook basisvakken op Koorschool Utrecht?Het is een vraag die we vaker horen, en dat snappen we. De naam Koorschool Utrecht klinkt als veel zingen en minder ‘leren’. Drie keer per week krijgen onze leerlingen muziekles of koorrepetitie. Daarnaast vullen ze hun schooldagen met basisvakken zoals taal, rekenen, burgerschap en topografie. Doordat er minder tijd overblijft voor leervakken, is het belangrijk dat onze leerlingen goed meekomen met de lesstof.

Wij geloven sterk in talentontwikkeling, leerlingen krijgen daarom veel ruimte om hun zangtalent verder te ontwikkelen. Zo vormen ze zich als persoon, op muzikaal gebied én op andere belangrijke gebieden.
Meet the team
De Koorschool Utrecht maken we met z’n allen. Een team van passievolle, toegewijde leerkrachten staat klaar voor de leerlingen. Samen creëren we een omgeving waar kinderen groeien, leren en hun passie voor muziek ontwikkelen. Dagelijks staat ons team klaar om leerlingen te inspireren, begeleiden en te ondersteunen. Samen maken we muziek, leren we en groeien we. Er is altijd ruimte voor een nieuwe stem.
Van links naar rechts, boven naar onder: Lahbib Harrachi, Helena Haaijer, Annemiek Blom, Mirjam van Noord, Margareth Iping, Dymph Kanne en Marlies Edelbroek
Team muziek. Van links naar rechts: Daniël Salbert, Hester Westra, Leander Schoormans en Margareth Iping

Volg ons op sociale media

facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet