Buurtteam

De buurtteams zijn er voor volwassenen, gezinnen, jongeren en ouderen met verschillende vragen. Bijvoorbeeld als u schulden heeft of problemen in het gezin met of op school. Of als u vragen heeft over opvoeding, wonen, echtscheiding, overlast, werk of eenzaamheid.

Een buurtteammedewerker gaat met u in gesprek over uw vragen. Samen kijken we wat u zelf kunt doen, waar mensen uit uw omgeving bij kunnen helpen en waarbij u professionele hulp nodig heeft. U houdt daarbij de touwtjes in handen. Het buurteam ondersteunt waar nodig en helpt u zoveel mogelijk om zelf uq leven op de rit te krijgen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Het buurtteam helpt u bij de contacten met de juiste organisaties. Buurtteams werken wijkgericht, op de site www.buurtteamsutrecht.nl kunt u zien m.b.v. uw postcode bij welk buurtteam u terecht kunt.

De Koorschool heeft contact met buurteammedewerkster Diana van Heumen. Zij werkt in het buurtteam binnenstad. Denkt u dat het buurtteam iets voor u kan betekenen of wilt u meer informatie? U kunthaar bereiken op telefoonnummer 06-83258179 of mailen via d.van.heumen@buurtteamsutrecht.nl.