Koorschoolreis

Op het programma van de Koorschool staat elke twee jaar een buitenlandse reis op het programma met waar mogelijk deelname aan een internationaal festival/concours. Leerkrachten regelen alle contacten en praktische zaken en worden ondersteund door ouders. Ouders en kinderen worden zo vroeg en volledig mogelijk op de hoogte gesteld. Naast de geweldige ervaring die kinderen opdoen om met elkaar op reis te gaan, is meedoen aan een festival, soms met een competitief element, dé gelegenheid om ons te meten met andere internationale kinderkoren van niveau. Hierbij is het onze ambitie om onze status van kinderkoor uit de topcategorie te bestendigen. Zo kunnen wij ons cultureel partnerschap met verschillende professionele gezelschappen met recht continueren. Tenslotte biedt een festival de mogelijkheid om ander en nieuw kinderkoorrepertoire te beluisteren en te ontdekken.