Buitenschoolse opvang

De Koorschool werkt met een continurooster. Alle leerlingen blijven tussen de middag op school. Onder toezicht van de groepsleerkracht nuttigen zij de meegebrachte lunch. Daarna spelen ze op de speelplaats onder toezicht van onze huismeester en een leerkracht.

Voor de buitenschoolse opvang kan je in de buurt van de Koorschool denken aan Ludens. Deze organisatie verzorgt een opvang in de directe nabijheid van de school, de Kaktus. De leerlingen worden na schooltijd opgehaald door een medewerker van Ludens om ze naar de BSO te brengen. De ouders schrijven zelf hun kind in bij Ludens. Informatie is te vinden op www.ludens.nl.

Ook gaat een aantal kinderen van de Koorschool naar CursusBSO. Bij de CursusBSO kies je niet alleen voor opvang, maar ook voor een cursus. Kinderen kunnen zich ieder half jaar opgeven voor een cursus waarin ze zichzelf en hun talenten ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor musical, voetbal, tekenen en schilderen en capoeira. Ieder halfjaar iets nieuws proberen of beter worden in je favoriete cursus. Bij de CursusBSO is er voor elk wat wils! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via informatie@cursusbso.nl of 030-7370252.