Helena

Ik fiets regelmatig over de Plompetorengracht en keek dan vaak nieuwsgierig door de ramen van deze prachtige school. En nu werk ik er en met veel plezier! Wat een fijne sfeer heerst er op deze school en ik geniet elke dag van het prachtige gezang van de kinderen.

Mijn naam is Helena Haaijer, ik ben intern begeleider hier op school en sinds 2023-2024 sta ik ook drie tot vier dagen per week voor de klas.
Ik werk al lang in het onderwijs, ik ben begonnen als groepsleerkracht, later als remedial teacher en ben nu alweer jaren werkzaam als intern begeleider.
Het contact met leerkrachten, kinderen en ouders maakt dat het elke dag anders is op een school, maar toch elke dag met hetzelfde doel: samen zo goed mogelijk onderwijs geven aan onze leerlingen. Ik vind het mooi dat ik hierin als IB’er een schakel kan zijn.