Helena

Ik fiets regelmatig over de Plompetorengracht en keek dan vaak nieuwsgierig door de ramen van deze prachtige school. En nu werk ik er én met veel plezier! Wat een fijne sfeer heerst er op deze school en ik geniet elke woensdag van het prachtige gezang van de kinderen.

Mijn naam is Helena Haaijer, ik ben intern begeleider hier op school en daarnaast werk ik ook nog drie dagen op een jenaplanschool in Utrecht.
Ik werk al lang in het onderwijs, ik ben begonnen als groepsleerkracht, later als remedial teacher en ben nu alweer jaren werkzaam als intern begeleider.
Het contact met leerkrachten, kinderen en ouders maakt dat het elke dag anders is op een school, maar toch elke dag met hetzelfde doel: samen zo goed mogelijk onderwijs geven aan onze leerlingen. Ik vind het mooi dat ik hierin als IB’er een schakel kan zijn.¬†