Annemiek

Mijn naam is Annemiek Blom en ik ben sinds augustus 2020 werkzaam op de Koorschool in Utrecht. Na mijn studie, de Universitaire Pabo van Amsterdam, ben ik met mijn vriend op reis gegaan door zuid-oost Azië. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt op een school in Amsterdam. 

Ik beleef veel plezier aan het werken op de Koorschool, vanwege mijn grote passie voor muziek en met name zingen. Ik geniet ervan om de kinderen zo mooi te horen zingen. Daarnaast neem ik regelmatig mijn gitaar mee om tussen de lessen door leuke liedjes met de kinderen te zingen. Ik heb gemerkt dat muziek bindt, kinderen opbloeien als ze muziek maken, ze groeien in hun zelfvertrouwen en dat het een positief effect heeft op de sfeer in de klas.  

Naast mijn werkzaamheden op de Koorschool geef ik één dag in de week zangles bij Beatzone, een zang- en dansschool in Amsterdam.