Sfeer

Wij zijn een basisschool in Utrecht centrum en zitten in een prachtig grachtenpand. We hebben een idyllische binnentuin met een groot speelplein. Omdat we een kleine school zijn, iedereen van muziek houdt en we samen zingen is de sfeer heel bijzonder. Door de gezamenlijke ervaringen tijdens kooroptredens en reizen ontstaat een bijzonder gemeenschapsgevoel.

Alle groepen spelen hier samen en iedereen kent elkaar. Elk kind moet zich bij ons veilig, gezien en gehoord voelen. En dat betekent ook dat we rekening houden met de individuele onderwijsbehoeften. 
Voor ons zijn orde en rust heel normaal en we hebben duidelijke gedrags-en omgangsregels die we met de kinderen bespreken. Van ouders krijgen wij regelmatig termen te horen als ‘warm bad’, ‘vis in het water’ en ‘je thuis voelen’.

Brede culturele vormingOnderwijskwaliteit