Home » Nieuws » Groep 8 » Groep 8: het eind is in zicht

Groep 8: het eind is in zicht

Het einde is in zicht; de basisschool is bijna klaar een gesloten hoofdstuk voor de kinderen van groep 8. De afgelopen twee jaar heb ik de kinderen zien ontwikkelen, een groep zien worden en samen hebben we heel veel mooie momenten gedeeld. Denk alleen al aan de reis naar Bonn, optredens voor de koning, TOP 2000, de Mattheus Passion en nog veel meer. Nu is het toewerken naar het slotstuk: de eindmusical.


Een aantal ouders en kinderen hebben de afgelopen twee weken hard aan het decor gewerkt, waardoor we nu met decor kunnen gaan oefenen. De laatste danspasjes worden deze week nog geoefend, waaronder een hele gave dans met Dorith (dochter van Margareth). 

Er staat ons nog een ruime week met mooie activiteiten te wachten. Op naar een mooie afsluiting van de Koorschool!