Home » Geen categorie » Groep 4 en 5 aan het werk en bezig met andere activiteiten

Groep 4 en 5 aan het werk en bezig met andere activiteiten

De afgelopen twee weken hadden we niet alleen gewone schoolvakken, maar was er ook ruimte voor andere activiteiten. Zo hadden we vorige week een mooie voorstelling op het plein over Peertje (zie foto). Het ging over een jongeman die op reis ging. De drie dames, waaronder de moeder van Lieke uit groep 6, vertelden en zongen er prachtig bij.

Deze week gingen we met de hele school naar het Griftpark. We hebben er een picknick gehouden en lekker gespeeld. 

Door een aantal meiden van groep 8 waren de Koorlympische spelen voorbereid. Dinsdagmiddag was het tijd voor allerlei uitdagende sport- en spelactiviteiten. Goed gedaan Jonneke, Isabel, Vera en Irene. Inmiddels is de prijsuitreiking geweest.

En dan zijn we ook nog gewoon aan het werk in de klas. We zijn bij alle vakken bezig met het afronden van het laatste blok. Volgende week gaan we op woensdag kijken bij de musical van groep 8 en dan zit dit bijzondere schooljaar er bijna op!