Home » Nieuws » Groep 7 » De laatste weken

De laatste weken

Hoewel de Cito-uitslagen vorige week al zijn meegegeven en de rapporten al in de rode map zijn gedaan, wordt er nog steeds hard gewerkt. Vorige keer meldden we dat iedereen was geslaagd voor het verkeersexamen. Vandaag schrijven Tonke en Vera een laatste berichtje van dit schooljaar.

Afgelopen maandag waren we in het Griftpark. Daar zijn we met de hele school gaan picknicken. We hebben een zakje chips gekregen en ook nog drinkyoghurt. Het was hartstikke gezellig. We hebben allemaal spelletjes gedaan en er was ook een meneer en die bezig was met Aikido. Drie van ons mochten het ook even doen. Verder hebben we buurtverstoppertje gedaan en soms ook gewoon gekletst. We waren met de hele school naar het Griftpark gelopen in tweetallen. En daarna ook weer op dezelfde manier terug naar school.

In de klas werken we ‘s morgens nog heel hard en in de middag relaxen we. We maken iets moois voor de kinderen van groep 8 en we hebben ook al iets voor Eline die afscheid neemt. Na deze week nog één week en dan begint de vakantie. Lekker!