Home » Nieuws » Groep 6 » Afronden in groep 6

Afronden in groep 6

De laatste weken van het schooljaar ronden we allerlei zaken af. Tijdens de reken- en spellinglessen kunnen sommige kinderen nog wat extra oefenen met onderwerpen die lastig zijn. Ook voor pluswerk is lekker de tijd. Daarnaast hebben we veel schrijflessen gedaan, die we tijdens de thuiswerkperiode hebben overgeslagen. De kinderen hebben over alle provincies van Nederland (verspreid over het jaar) toetsjes gemaakt en aanstaande vrijdag volgt nog een afsluitend toetsje over heel Nederland. Het Blink thema ‘Het wereldrestaurant’ ronden de kinderen af met een keuze-opdracht over het onderwerp.

Verder bereiden we het afscheid van groep 8 voor. Wat precies, dat is natuurlijk een verrassing, maar heeft u van uw kind wellicht al wel gehoord. We kijken uit naar de musical van groep 8, volgende week woensdag!

Overmorgen gaan de rapporten mee naar huis en volgende week donderdag nemen de kinderen hun werkboeken, schriften en andere werkjes van dit jaar mee naar huis. Het is handig als ze dan allemaal een extra tas bij zich hebben, waar alles in past. Ik ben blij dat we het schooljaar fijn met zijn allen kunnen afsluiten!

Marlies