Groep 4 en 5 weer naar school!

Zes weken les op een afstand en ook nog 2 weken vakantie. We hadden elkaar gewoon acht weken niet gezien in het echt. Dat is een hele lange tijd hoor, langer dan de zomervakantie.

Maar we hebben het volgehouden!

Het was heel fijn om alle kinderen maandag en dinsdag weer te zien en te spreken. We waren al snel weer aan elkaar en aan het nieuwe ritme gewend. Dat is vaak handen wassen (5x) en tafels en stoelen boenen (3x). Maar ook weer gewoon aan het werk. We zijn bij taal en spelling aan het herhalen wat we allemaal geoefend hebben, dat is handig voordat we een toets gaan doen. Bij rekenen zijn we gestart met een nieuw blok en voor BLINK gaan we de muurkrant afmaken. We hebben nog een paar weken te gaan voordat het zomervakantie wordt, genieten van elkaar en van het weer naar school kunnen gaan.