Home » Voor nieuwe ouders » Programma open dag

Programma open dag

Leuk dat je belangstelling hebt voor onze open dag op 16 mei! Vanwege de bijzondere omstandigheden zal deze dag dit jaar (grotendeels) online plaatsvinden. Meld je vast aan voor de open dag en neus hier lekker rond in wat de school je allemaal te bieden heeft.
Wil je zelf naar school komen op de open dag? Dat kan! Schrijf je in voor een tijdblok en je wordt persoonlijk ontvangen en rondgeleid.

De school

Heb je plezier in muziek en zingen, en zou je daar op school graag meer aandacht aan besteden? Dan is de Koorschool je plek! Bij ons heb je naast het gewone basisschoolprogramma elke week ruim de tijd om met muziek bezig te zijn. Lijkt je dat wat en zit je in groep 4 of 5? Kom dan kennismaken op onze open dag.

Muziek en koor

Meester Daniël en juf Margareth geven de muziek- en koorlessen. Het zijn leuke en afwisselende lessen, volgens de zogenaamde Kodály-werkwijze.
Meteen in groep 5 begin je al met optreden, en door de jaren heen ga je steeds moeilijker stukken zingen, ook met beroemde orkesten en muzikanten.

Aanmelding en auditie

Lijkt het je leuk om bij ons op school te komen, dan vragen we je eerst kennis te komen maken. Schrijf je in voor de open dag en voor de auditie!