Groep 4 en 5: raadsel van de week is gestart

Na een weekje vakantie zitten we inmiddels weer in het ritme van school. De kinderen hebben een nieuwe plek gekregen in de klas en daar is iedereen al aan gewend. We zijn lekker aan het werk bij rekenen en taal. Bij spelling zijn we inmiddels aan de afronding bezig van thema 5.  De eerste lessen van BLINK vonden de kinderen erg leuk. Vooral de marsproef was goed en lekker! Vraag er maar eens naar bij uw kind. We zijn nu begonnen met het opstarten van een eigen onderzoekje.

We hebben het eerste raadsel van de week gehad. Dit is gebaseerd op Grey of the Day uit Zweden. De komende weken komen er steeds raadsels op maandag en op dinsdag kijken we wat de oplossing is. De beroemde Nederlandse kunstenaar was MC Escher. Zijn portret hangt nu bij de grote wereldkaart in de klas.