Nieuws uit groep 4 en 5

Na een weekje herfstvakantie zijn we maandag gestart met een weekopening. Het is de bedoeling om dat elke maandag te gaan doen. We maken dan met elkaar een fijne start van de week.
In de klas zijn alle vakken weer opgestart. Zin om een keertje te komen kijken? Dat kan, de intekenlijsten voor een klassenbezoek hangen op het prikbord tegenover groep 4/5.

U heeft het inmiddels vast wel gezien. In groep 4/5 is er een stagiaire van de Marnix Academie. Ze stelt zich zelf aan u voor:

Hoi allemaal!

Op 1 oktober ben ik begonnen met mijn stage bij de Kathedrale Koorschool.¬†Ik ben studente aan de Marnix Academie, waar ik de lerarenopleiding in 2,5 jaar wil gaan afronden. Vorig jaar ben ik afgestudeerd voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.¬†Na deze studie bleef de wens bestaan om ooit de pabo te gaan doen. En zo geschiedde… Vanaf nu kunnen jullie mij elke dinsdag vinden bij de super gezellige groep 4/5 met juf Angelique en heb ik ontzettend veel zin om alles van haar en van de kinderen te leren.¬†

Groetjes, Emma Snijders