Home » Nieuws » Groep 5 » Nieuws uit groep 4 en 5

Nieuws uit groep 4 en 5

Nog maar 3 weken op school en we hebben een hele feestweek! Maandag zijn we begonnen met een tekenwedstrijd. De kinderen van groep 4 en 5 hebben prachtige tekeningen gemaakt. Alle tekeningen en foto’s van de stoepkrijt-tekeningen hangen deze week in de school. Kom gerust even binnen lopen om ze te bewonderen. Dinsdag hebben we bootjes gemaakt en de bootjes ook te water gelaten. Vandaag was de workshop-dag. Veel ouders hebben ons geholpen. Er werd gebasketbald, taart versierd, Chinees geleerd en nog veel meer. Er hing een fijne sfeer in de school. Maar we zijn ook nog gewoon aan het werk in de klas. Bij taal, spelling en rekenen gaan we richting de afronding van het eerste thema. En in de Kinderboekenweek gaan de kinderen een boekpresentatie geven.

Mendel, Thomas en Manuel aan het tekenen voor de tekenwedstrijd