groep 5 op schoolreisje

Wat vonden de kinderen uit groep 5 van het schoolreisje?

Willem: De bonte avond was leuk. Het was leuk om te kijken en leuk om op te treden. Iedereen deed het goed. Aan het einde was er een grappig lied. De tekst was bedacht door de moeder van Wallie en we zongen allemaal mee met het refrein.

Erica: We hadden leuke groepjes in de Linnaeushof en het was heel leuk daar. Het is groot en je kunt er leuke dingen doen.  Ik heb iets gekocht van mijn zakgeld in het winkeltje, een knuffelzebra.

Thomas: Het schoolreisje was leuk, omdat we in een jeugdherberg sliepen. Eerst was het een kasteel. We hadden lekkere patat. Op de tweede dag gingen we naar de Linnaeushof. Daar heb ik in de waterfiets gezeten. Dan ging je met een groepje waterfietsen.

Josha: Het was superleuk. We sliepen in een kasteel. Het eten was lekker. We regen een lekker ijsje. Op het grasveld deden we spelletjes: Weerwolven en Spons, water, vuur. We waren buiten bezig en bijna iedereen deed mee. In de bus zongen we heel veel liedjes. Dat was supergezellig.

Diederik: Toen we aankwamen, hadden we een muziekworkshop. We moesten met rare woorden liedjes zingen. Dat was grappig. Ik sliep met Willem en Iza op een kamer en dat was leuk. De frietjes waren lekker. De waterspeeltuin was leuk. Er kwam steeds veel water. Maar het was wel koud water!

Groep 5 en 6 voor de jeugdherberg