Home » Nieuws » Groep 5 archief » Groep 5 CITO’s en schoolkamp

Groep 5 CITO’s en schoolkamp

We zijn in groep 5 gestart met de eerste afnames van de CITO’s. Iedereen werkt hard en zeer geconcentreerd. Knap hoor. Bij de zaakvakken hebben we alle stof van geschiedenis af en bij de laatste toets hadden alle kinderen een dikke voldoende!

Binnenkort gaan we op schoolkamp. We hebben er al veel zin in. In groep 5 en 6 hangt de intekenlijst voor de bonte avond op. Er is nog ruimte om in te tekenen! Groep 5 en 6 mogen door elkaar stukjes bedenken. Ben je goed in moppen vertellen? Kun je mooi een gedicht voordragen? Weet je een fantastische goochel act? Geef je dan nog op. Het kan t/m vrijdag.

Op schoolkamp mogen de kinderen zakgeld meenemen (maximaal 5 Euro). Dit is bedoeld om op de tweede dag in de Linnaeushof een souvenir te kopen, voor jezelf of misschien wel voor je vader of moeder. Denk aan een sleutelhanger of een koelkastmagneetje. Je hoeft niets te kopen, maar het mag wel. Let op, het is niet de bedoeling dat er snoep of ijs gekocht wordt. Iets lekkers krijg je van ons.