Groep 7: diploma, stickbombs en Disney

Met veel trots kan ik zeggen dat héél groep 7 zowel het theoretisch en praktisch verkeersexamen heeft gehaald! Heel fijn!

In de klas zijn we druk geweest met de eerste cito-toetsen, maar ook met twee hele leuke projecten.

Zo hebben we met ijslolly-stokjes zogenaamde stickbombs gemaakt om de werking van elasticiteit te onderzoeken. Met veel focus en goede samenwerking werden er mooie resultaten geboekt en is de werking van elasticiteit goed duidelijk geworden.Nu er diverse Disneyfilms een remake hebben gekregen en ook nog krijgen werd dit het thema van de laatste creatieve opdracht. Avelaine had een mooie ecoline-opdracht gevonden die we hieraan gekoppeld hebben. Er werd geoefend met het licht en donker maken bij ecoline en gespeeld met kleureffecten. Het resultaat mag er wezen!