Home » Nieuws » Groep 6 archief » Culturele activiteiten in groep 6

Culturele activiteiten in groep 6

In deze weken staan er veel culturele activiteiten op het programma voor groep 6 (en groep 5). Morgen gaan we naar de voorstelling Wagners Ring in het UCK. Deze muziektheaterproductie gaat over een componist die een opera verzint. 

Daarnaast komt er drie vrijdagen op rij een kunstdocent die linodruk met ons doet. Afgelopen vrijdag hebben de kinderen op papier een ontwerp gemaakt rondom het thema muziek. Bijzonder is, dat we in twee kleuren gaan drukken, maar met één plaatje lino per kind. Dat betekent dat je er van tevoren heel goed over na moet denken, want als je iets hebt weggesneden, komt het niet meer terug! 

In de muzieklessen wordt er hard geoefend voor het optreden in de Centrale Bibliotheek van aanstaande vrijdag. Daarnaast werken we natuurlijk lekker verder met alle ‘normale’ vakken!