Home » Nieuws » Groep 8 archief » Eindmusical groep 8 en uitslag Cito

Eindmusical groep 8 en uitslag Cito

Sinds afgelopen week zijn we bezig met voorbereiden van de eindmusical. Vóór de meivakantie hebben wij met Margareth en Irene bepaald welke musical we gingen doen. Na de vakantie zijn de rollen verdeeld en hebben we per tweetal een script mogen herschrijven. Daar zijn we momenteel nog mee bezig.

Afgelopen donderdag heeft groep 8 de uitslag van de eindcito gekregen. Irene heeft met iedereen de resultaten individueel besproken en daarna mee naar huis gegeven. We hebben het allemaal heel goed gedaan!

En komende donderdag 16 mei doet groep 8 na schooltijd mee aan een gala dat georganiseerd wordt door Bibian Mentel en haar man. (Bibian Mentel is een Paralympische snowboarder die meerdere keren goud heeft gewonnen). Met dit gala wordt geld opgehaald voor de Mentelity – Foundation. Hierdoor kunnen kinderen met een handicap geholpen worden om toch te kunnen sporten. In de volgende nieuwsbrief doen wij vanaf deze plek verslag van het gala.

Livia Duindam