Home » Nieuws » Groep 8 archief » Schoolkeuze….

Schoolkeuze….

De afgelopen tijd zijn we in groep 8 druk geweest met het uitzoeken van de scholen voor middelbaar onderwijs. Na gesprekken met de leerlingen en hun ouders werd de schoolkeuze vastgesteld en dat was soms nog een hele klus. Overigens waren het fijne, open gesprekken en ik denk dat we er goed zijn uitgekomen. 

Op 4 april kregen onze kinderen van groep 8 te horen of ze waren aangenomen op de school van hun eerste keuze. En voor negentien leerlingen kwam er een positief bericht; aangenomen of ingeloot!

Fleur werd uitgeloot op het Gerrit Rietveldcollege, maar ook zij kreeg enkele dagen later een positief bericht van het Stedelijk Gymnasium Utrecht, de school van haar tweede keuze.

Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief hebben de groep 8-ers zojuist de eind-CITO afgerond. Na het zingen van de vieringen rondom Pasen kunnen ze gaan genieten van een welverdiende meivakantie, waarna we gaan starten met het voorbereiden van de eind-musical.  Ik ben heel trots op ze! 

Irene van Ditmarsch