Home » Nieuws » Groep 6 archief » Grote rekendag

Grote rekendag

Maandag 15 april was de grote rekendag op de Koorschool. Het thema dit jaar was “uit verhouding”. De hele school deed mee. Om negen uur werd begonnen met een kleine modeshow in de concertzaal, waarbij de kinderen te grote of te kleine kleren lieten zien.


Hierna zijn de groepen 5 en 6 samen aan het werk gegaan en de groepen 7 en 8. Groep 5 en 6 moesten voor de Grote Rekenreus een aantal dingen aanpassen, zodat ze de goede maat voor hem hadden. Drie keer zo groot moest alles worden. De zonnebril, de riem, de gum, de rekenblaadjes, er was heel veel om te vergroten. De kinderen zijn hier allemaal heel erg druk mee bezig geweest en dat was ook goed te zien, het werd erg mooi.


De Grote Rekenreus kon hier een zonnebril en een riem in zijn eigen maat vinden en gelukkig wilden een aantal kinderen ook een poging doen om een controller aan te passen zodat hij eindelijk weer eens op de PS-3 kon spelen.

Het was een erg leuke ochtend en de inzet van de kinderen was echt geweldig.