Home » Nieuws » Groep 8 archief » Projecten in groep 8

Projecten in groep 8

In groep 8 zijn we op dit moment bezig met projecten. Er zijn ongeveer vier weken geleden groepjes van tweetallen gemaakt, elk groepje doet een ander onderwerp zoals Twin Towers, detectives of bijvoorbeeld Vikingen. Inmiddels hebben we allemaal informatie van het internet of van de bibliotheek. We hebben de opties gekregen om een powerpoint of een muurkrant te maken, maar het mag ook een soort spreekbeurt of filmpje zijn. We werken er per week twee uur aan. Alle groepjes presenteren hun project in de laatste week vóór de meivakantie.   

Het groepje dat hun presentatie over detectives doet, heeft een heel moordspel voorbereid. Doel van het spel is om vraagstukjes op te lossen en aanwijzingen te verzamelen en dan de moordenaar op te sporen. Het is heel gezellig om te doen. 

Kato