Weer lekker aan de gang

Groep 6 is na de vakantie weer fris en fruitig begonnen. Iedereen is (bijna) helemaal uitgerust en klaar om er weer tegenaan te gaan.

De komende week gaan we het muizenhuis afmaken en dat mag dan volgende week mee naar huis.

Ook het werkstuk is nog niet bij iedereen af. Als het goed is hebben de kinderen thuis verteld dat de informatie in schriftelijke vorm mee naar school moet. Dit komt omdat we helaas niet genoeg I-pads hebben om alle kinderen onder schooltijd hun informatie en plaatjes digitaal te laten opzoeken. Het is de bedoeling dat thuis de benodigde informatie opgezocht en uitgeprint wordt. Dit geldt ook voor de illustraties. De kinderen kunnen dan op school alles in hun eigen woorden opschrijven en de plaatjes uitknippen en toevoegen.

Het is de bedoeling dat alle leerlingen over drie weken hun werkstuk af hebben. Misschien is het dan ook een idee om als ouders even te vragen of de kinderen nog hulp nodig hebben bij het opzoeken en uitprinten van informatie?