Groep 5 weer aan de slag na de vakantie

Na 2 weken kerstvakantie zijn we weer aan de slag gegaan. Deze eerste weken gebruiken we om een aantal CITO ‚Äòs af te nemen. Daarnaast zijn we lekker aan het werk in de klas met de verschillende vakken.  

Bij aardrijkskunde zijn we gestart met thema 4. We hebben de wereld verkend, opgedeeld in continenten. We hebben: Amerika (Noord en Zuid), Azië, Europa (daar ligt Nederland), Oceanië en Afrika (de vorm van Afrika heeft dezelfde vorm als de oren van de Afrikaanse olifant!) Samen met groep 6 lezen we op donderdagmiddag in kleine groepjes. Zo helpen we elkaar om het lezen nog beter te krijgen.

Tim is bezig aan zijn laatste weken van de stage in groep 5. Op 22 januari is het zijn laatste stagedag bij groep 5. Daarna gaat hij stage lopen in groep 7 bij Daniel.

samen lezen, groep 5 en 6