Home » Nieuws » Groep 8 archief » De Cito-week

De Cito-week

Het was spannend en fijn. We waren best moe, maar we gingen door tot het eind. De eerste dag was het wel een beetje schrikken: spelling (woorden en werkwoorden), rekenen en begrijpend lezen. Maar de juf was trots op ons. We waren stil en dat was wel fijn vond ik. En de rest ook. De tweede dag waren het minder cito’s. Het was rustig en het was gewoon een normale dag. Twee cito’s maar dat ging wel goed. De derde dag hadden we cito vóór gym en ook erna. We konden dus even lekker ontspannen. 

Op donderdag was de laatste dag van De cito-week. We hebben rekenen afgemaakt, begrijpend lezen en de extra rekenopdracht met de rekenmachine. Op vrijdag was iedereen doodmoe, maar we hebben er nog wel een leuke dag van gemaakt. Crea was ook heel leuk. En dat was onze week. Nu is het maandag en we hebben de middag gebruikt voor kanjertraining en opruimen.

Jodth, groep 8.