Top 2000!

Top 2000

We zijn al ongeveer 4 maanden bezig met school en hebben al veel leuke dingen gedaan. De groepen 7 & 8 deden mee aan de top 2000 en aan een optreden voor de koning. We kwamen bij de Top 2000 aan bij het museum Beeld en Geluid. Het had mooi glas- en lood en er stond een soort kubus waar alles zou worden opgenomen. We werden begeleid naar een kamer waar we eten en drinken kregen. De shirts die we kregen waren erg mooi en er stond heel groot ‘Kathedrale Koorschool’ op. Verder gingen we naar een make-up kamer, waar je Рals je dat zou willen Рmake-up op kreeg. Ook daar hebben we nog bekende mensen gezien, zoals Bibian Mentel. We gingen inzingen en even repeteren. De opnames liepen in één keer door en het was gewoon superleuk. Er zijn veel leuke foto’s gemaakt met  bekende gezichten en als bedankje hebben we een Tony Chocolonely-reep  gekregen. Zo eindigde deze leuke dag en reed de bus weer naar school, waar we werden opgehaald.

Guus van den Heuvel