Nieuws uit groep 5

Wat een feest de laatste weken op school. We hebben een fijn Sinterklaasfeest gevierd, met prachtige surprises. Alle kinderen hadden hun best gedaan op de surprise en het cadeau voor het kind van hun lootje en iedereen was blij verrast met zijn eigen surprise en cadeau. 

De kinderen van groep 5 en 6 zijn bij de kinderkorendag geweest op het UCK. Wat had iedereen lol bij het bespelen van een instrument.

Er kon gekozen worden voor harp, fagot, hobo, trombone en de contrabas.

Inmiddels zijn we in de kerstsferen. Op vrijdag 15 december hadden we een foute Kersttruien-dag.

De kinderen hebben prachtig gezongen in de Nicolaikerk op zondag 16 december. Maandag zijn we naar het Catharijne Convent geweest en hebben de tentoonstelling rond decemberfeesten bekeken.  Er stonden bijvoorbeeld bijzondere kerststallen met Jozef op een mobiele.

Vrijdag hebben we het kerst-ontbijt en het kerstconcert op school. We sluiten 2018 mooi af en gaan weer fris starten in 2019!