groep 5

Na veel oefenen met de Sint Maarten liedjes op school, klonk het op 11 november prachtig in de kerk. Wat zongen de kinderen van groep 5 en 6 mooi en wat zag iedereen er fantastisch uit.  Nu klinken er al weer Sinterklaasliedjes in de school.  We zijn met de groepen begonnen met een grote knutselactiviteit voor Sinterklaas. Kinderen uit groep 5 zijn gekoppeld aan kinderen uit groep 7.  Na 1 keer werken zijn er al mooie stoomboten te zien. We gaan er binnenkort weer mee verder.

Bij rekenen zijn we heel hard aan het oefenen met de tafels. Thuis nog een paar minuutjes over? Oefen dan nog eens met de tafels, dat helpt je bij rekenen! Bij Natuniek is het thema techniek. Volgende week gaan we aan de slag met het uit elkaar halen van apparaten. Heeft u nog een apparaat staan thuis (denk vooral aan oude computerkasten), dan kunt u die inleveren op school.