Groep 7: de komende tijd

De herfstvakantie is voorbij, wat betekent dat er een korte periode tot aan de kerstvakantie aanbreekt. Het zijn slechts 8 weken of we hebben al weer vakantie. Toch is het ook altijd een drukke periode, waarin de feestdagen en concerten afgewisseld worden met wat pittige leerstof.

De presentatie van de boekendozen zijn in volle gang en de kinderen weten tot nu toe zeer goede verhalen te vertellen met de leukste voorwerpen. Het zijn steeds hele leuke momenten, dus het is fijn dat er nog veel boekendozen aan zitten te komen. Mocht u benieuwd zijn naar de resultaten, kijkt dan gerust eens op de gang naast ons lokaal.

Komende vrijdag zal de Kanjertraining van start gaan, daarna zal het elke vrijdag in ieder geval op het programma staan. Ook zullen de kinderen vrijdag hun eerste huiswerk mee gaan krijgen. We zullen gaan oefenen in het agendagebruik en dit zal stap voor stap aangepakt worden. Hopelijk kunnen jullie de eerste weken thuis even checken hoe het met het huiswerk staat.