Angélique

Mijn naam is Angélique de Vroome. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam op de Koorschool in Utrecht. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Marnix Academie te Utrecht, ben ik op diverse scholen werkzaam geweest als leerkracht. De afgelopen jaren was ik werkzaam als leerkracht in Harmelen.

Ik heb lesgegeven aan groep 3, 5 en 6. Hier kreeg ik ook de kans om de plusklas vorm te geven voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dat heb ik met veel plezier gedaan.

Het is een mooie kans om op de Koorschool te komen werken, met kinderen, ouders en een team die een passie hebben voor muziek. Diezelfde passie vind ik ook bij zwemvereniging Aquarijn, waar ik als hoofdcoach betrokken ben bij de afdeling schoonspringen. Ik begeleid kinderen bij trainingen en wedstrijden. Voor kinderen is het belangrijk om goed in hun vel te zitten en zich prettig te voelen in de groep waar ze toe behoren. Als leerkracht en lesgever vind ik het leuk om betrokken te zijn bij hun ontwikkeling.