Terugblik groep 7

Het jaar is voorbij gevlogen, althans zo voelt. Alweer een jaar zit erop. Bijna 1000 uur hebben we met elkaar doorgemaakt en daarin hebben we elkaar nog beter leren kennen. We hebben hard gewerkt, successen gevierd en tegenslagen verwerkt, gelachen en gehuild, nieuwe vriendschappen gesloten en andere versterkt. De groep is een stuk nader tot elkaar gekomen in vergelijking met anderhalf jaar terug, toen ik ze voor het eerst zag. Er zit (weer) veel plezier in de groep, ze werken hard en steunen elkaar wanneer nodig. Ze zijn er klaar voor om hun laatste jaar op de Koorschool in te gaan en er dan een geweldig jaar van te maken.

Terugkijkend op dit jaar heb ik de kinderen gevraagd hun mooiste momenten op papier te zetten. Waar denken zij aan terug als ze denken aan het jaar in groep 7.

Activiteiten die erg zijn bij gebleven zijn onder andere Halloween met het ‘Lekker Griezelen’-thema, het maken van de flipperkasten, beachvolleybal, diverse creatieve opdrachten en het schoolvoetbaltoernooi. Ook hebben de kinderen erg meegeleefd met de geboorte van Tygo en zijn ontwikkeling tot nu toe. De keren dat hij op school op visite kwam waren dan ook een groot succes.

Nu is het bijna tijd voor vakantie. Nog een paar dagen en dan kunnen we weer helemaal ontspannen en bijkomen van het mooie jaar. Ik wil via deze weg nog alle ouders bedanken voor hun inzet op wat voor manier dan ook gedurende het jaar, erg fijn hoe er altijd wel iemand bereid was om even iets extra’s te doen – daardoor hebben we ook veel leuke dingen kunnen doen dit jaar.

Iedereen een hele fijne vakantie gewenst. Ga leuke dingen doen, mooie plekken bezoeken en ook vooral genieten en uitrusten.