Home » Nieuws » Groep 5 archief » Nieuws uit groep 4/5

Nieuws uit groep 4/5

Carnaval

Vrijdagmiddag hebben we carnaval gevierd. In de grote pauze hebben de kinderen zich verkleed. Voorin de hal werd er geschminkt door ouders en enkele kinderen van groep 8. Daarna hebben we met de hele school gehost, gedanst en polonaise gelopen in een mooi versierde concertzaal. Het was een vrolijke boel, met karakters uit films, dieren, sprookjesfiguren, beroepen en griezelige figuren die je liever niet tegenkomt op straat! Vervolgens konden de kinderen kiezen tussen het kijken van de film Vaiana of het spelen van spelletjes. “Weerwolven” was populair! Ondertussen werden we door de kinderen van groep 8 verrast met limonade, snoep en chips. Het laatste halfuur hebben we rustig in de klas afgesloten, met het carnavalsboekje, leesboek of tekenschrift en voorlezen. Het was een vrolijke start van het weekend!

Juf Marlies