Margriet

Mijn naam is Margriet van der Ploeg en ik werk sinds augustus 2017 op de Koorschool als directeur- bestuurder. Hiervoor was ik met veel plezier 15 jaar schoolleider van een school en later een kindcentrum in Nijkerk. En uiteraard ben ik begonnen voor de klas. In mijn vrije tijd dirigeerde ik een eenvoudig kinderkoor.

De Koorschool leiden betekent voor mij, naast mijn gebruikelijke werkzaamheden, genieten van onze kinderen die zo mooi zingen dat het me telkens weer ontroert. Dat betekent ook blij zijn met een prachtig, hardwerkend team en trots zijn op betrokken ouders, waarvan velen op wat voor manier ook de school ondersteunen.

Wat ik wil? Samen met alle betrokkenen in en om de school werken aan het verder versterken en laten glanzen van deze parel in de binnenstad van Utrecht!