Lahbib

Ik ben Lahbib Harrachi en ik ben de huismeester van de Koorschool.

Ik ben getrouwd en ben de trotse vader van 4 kinderen, 2 meiden en 2 jongens. Ik ben geboren in Marokko. Daar heb ik mijn basis- en middelbare school genoten. Ik werk sinds begin deze eeuw op de Koorschool als conciĆ«rge. Ik doe een tal van werkzaamheden. Ik doe bijvoorbeeld de boodschappen, het kopieerwerk, het onderhoud van de tuin, absentielijsten bijhouden en nog veel meer. Daarnaast ben ik ook een BHV-er. Tussen de middag vang ik de kinderen op, zodat de leerkrachten pauze kunnen houden. Zieke kinderen vang ik ook op, totdat de ouders ze komen ophalen. Ik heb veel genoten van alle koorreizen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Ik heb altijd veel plezier in mijn werk met de collega’s, de kinderen en natuurlijk de ouders.