Home » Team » Daniël

Daniël

Ik ben Daniël Hartvelt en werk sinds begin 2017 met veel plezier als leerkracht op de Koorschool. Hiervoor heb ik meerdere jaren gewerkt als kinderpsycholoog. Het werk als psycholoog vond ik erg leuk en waardevol, maar ik merkte dat ik toch een groot deel van mijn tijd bezig was met verslaglegging en administratie. Daarom heb ik uiteindelijk bewust gekozen voor een switch naar het onderwijs om zo nog directer en meer in contact te staan met kinderen. In het onderwijs vind ik het belangrijk dat kinderen plezier hebben in het leren, samenwerken en hun eigen talenten leren ontdekken en ontwikkelen.

In mijn vrije tijd begeleid ik Heppie-vakanties en weekenden (onderdeel van de Stichting Het Vergeten Kind) om zo kinderen die het niet eenvoudig hebben toch een fijne tijd te kunnen bezorgen. Ook korfbal ik al jaren met veel plezier. De passie voor sporten en bewegen probeer ik over te brengen op de leerlingen in mijn lessen als gymdocent op de Koorschool.