Home » Nieuws » Open dag 11 maart 2017

Open dag 11 maart 2017

Wat zingen we en hoe vaak? Hoe zien de klassen eruit? Kunnen de ouders goed bakken? Wie is Lahbib? Op deze en heel veel andere vragen krijg je een antwoord, tijdens de Open dag 2017

Op 11 maart 2017 opent de Kathedrale Koorschool Utrecht zijn deuren tussen 11.00 en 14.00 uur. De voordeur is op Plompetorengracht 5 en de achterdeur vind je achter het gele hekje op de Ridderschapstraat. Tussen die deuren vind je de kleine wereld die de koorschool heet: de klassen, de gangen, de kelder, de geheimzinnige zolder en niet te vergeten onze mooie concertzaal.

Je vindt er de mensen van de koorschool: leerlingen, ouders, leraren, de directeur; je kunt er zelfs oud-leerlingen tegenkomen. Omdat ze meezingen in het Kathedrale Koor Utrecht, of gewoon omdat ze het gezellig vinden om nog eens te komen kijken.

Want gezellig ís het op de koorschool. En zeker op de open dag. Zien we je dan?