Home » Onze muziek » Spelenderwijs

Spelenderwijs

 

Is de koorschool iets voor jouw kind? Wil je kind dit ontdekken? Dit kan iedere dinsdagmiddag van 15:30 uur tot 16:45 uur
Op dinsdag 5 september gaan de lessen ‘Muziek Spelenderwijs’ van start. Deze lessen vinden op dinsdagmiddag plaats en zijn bedoeld voor kinderen uit groep 2 t/m 5.

De Koorschool heeft een jarenlange ervaring in het geven van muziekles aan kinderen. Sinds vorig jaar richten we ons geheel op muziekeducatie volgens de Kodály werkwijze. Deze werkwijze staat garant voor plezier in muziek, veel zingen en fysieke muziekactiviteiten.

De lessen worden gegeven door Margareth Iping. Zij heeft een aantal jaar Kinderkoor Spelenderwijs geleid, en heeft zich tegelijkertijd geschoold in de Kodály werkwijze. Tevens is zij als muziek- drama- en zangdocente verbonden aan de Kathedrale koorschool.

Het cursusjaar loopt van september tot en met maart.

Wanneer:
Vanaf 4 september elke dinsdagmiddag. Op dinsdagmiddag 4 september zijn ook alle ouders welkom om te komen kijken of mee te doen.

Voor wie
16.00 – 16.30 uur: kinderen uit groep 1 en 2
16.30 – 17.00 uur: kinderen uit groep 3 en 4

Waar:
Concertzaal van de Kathedrale Koorschool
(ingang Ridderschapsstraat, naast kinderopvang de Melkfabriek)

Kosten:
€125,00 per cursusjaar voor kinderen uit groep 1 en 2
€185,00 per cursusjaar voor kinderen uit groep 3 en 4

Meer informatie en aanmelding:
margareth@koorschoolutrecht.nl

unnamed-1

Kennismaking
Kinderen en ouders die eerst willen kijken of Muziek Spelenderwijs iets voor ze is, zijn op dinsdag 5 september welkom om vrijblijvend mee te doen.
Download hier het affiche van Muziek Spelenderwijs.